8 Kasım 2018 Perşembe

Patlayan Aaron Yan Skandalı





Merhaba arkadaşlar. En son yazımızda Aaron Yan'ın dizilerinden bahsetmiştik ki yayınlamamızdan 2 gün sonra bir skandal patladı. Bu skandal hakkında merak edilenleri açıklayacağız.

Aaron Yan skandalında ne olmuş?




Aaron Yan'ın 3 erkek ile aynı anda sevgili olduğu açıklanmıştı. Bu durum üzerine Aaron aşağıdaki açıklamayı yapmıştı:

Şimdi size asıl olayı anlatalım. Çünkü daha önce birçok farklı şekilde açıklamalar veya çeviriler yapıldı. Sonuç olarak bir durum açıklanmış ve biz size bunu anlatacağız. 

Bu üç erkeği A, B ve C olarak adlandıracağız. 

Aaron ilk olarak A ile sevgili olmaya başlamış. A ile 2016 ile 2017 arasında sevgili olmuş. C ile 2017 ve 2018'in başında sevgili olmuş. B ile Ağustos 2018 ile Ekim 2018 arasında sevgili olmuş. A, Aaron'ı onu aldattığını düşündüğü için terketmiş. Aslında böyle bir durum yokmuş. Aaron ile birçok kez ayrılıp barışmışlar. A ile sevgili oldukları sırada A kişisi B ve C'nin sosyal medya hesaplarında Aaron'ın odasından fotoğraflar bulmuş. Bununla beraber B, Aaron'ın hesaplarına özel mesaj ile öpücüklü fotoğraflar atıyormuş. Ama B o dönemlerde Aaron ile ilişki yaşadığını inkar etmış. Fakat ayrılıklarından sonra hiçbiri ile kontak halinde olmadığı belirtilmiş.
Diğer bir habere göre ise Aaron B ile ilişki yaşadığı sırada A ile ilişki yaşamış. 20 Ekim tarihinde Aaron ile A iş sonrası buluşup sevişmişler. Bunu öğrenen B hemen Aaron'dan ayrılmış.

Bir başka habere göre ise Aaron üç fotoğraftaki kişinin de aynı kişi olduğunu ve farklı zamanlarda çekildiğini söylemiş. Yani kişi aynıymış ve saçları farklıymış falan. Ama önceki haberlerin çeviri kaynağı daha güvenilir. Bu haber hakkında bir şey diyemeyeceğim o yüzden.

Arkadaşlar valla bu durum bizim de aklımızı karıştırdı ama her türlü güncellemeyi sizinle paylaşacağız.

Öncelikler ufak bir bilgi daha:
Tayvan'da eşcinsel evllikler yasaldır. Çin'de ise sıkıntılar hala devam etmektedir. Aaron kendi ülkesi olan Tayvan'da gay olduğu için tepki çekmemektedir. Tepki çekme nedeni aldatma olayıdır. Fakat Çin'de olay başkadır. Weibo üzerinden Aaron'a yapılan homofobik söylemler oldukça fazladır. Aaron'ın cinsel yönelimi bizi ilgilendirmiyor. Kendisine sevdiği kişiyle mutlu bir hayat dileriz ama eğer gerçek ise aldatma olayı kendisine hiç yakışmadı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder