2 Kasım 2018 Cuma

K-Drama : Kasım Ayı




Herkese merhaba!

Şu hayatta yakamı kurtaramayacağım şeyleri saysam sanırım en başta Kore Dizileri’nden bahsederim. Ne zaman biraz ara vermeye kalksam – çünkü başlayınca bırakamıyorum ve ciddi vaktimi alıyorlar- yapımcılar adeta Noel Baba gibi önüme yeni bir paketle gelip aklımı başımdan alıyorlar ve kendimi yine saatlerce bilgisayar başında buluyorum.

O nedenle niye bu bataklığa sadece ben saplanayım dedim ve işte buradayım.. J Şimdi mısırınızı alın ve koltuklarınıza yerleşin de Kasım ayına henüz girmişken bu ay yayınlanmaya başlayacak yeni dizilere şöyle bir göz atalım.


 Get Out of My Way , Fate!


Kanal: KBS
Yayın Tarihi: 5 Kasım 2018
Oyuncular: Seo Hyo Rim: Han Seung Joo
  Park Yoon Jae: Yong Nam Jin

Konusu: Yong Nam Jin kırsal bölgede yaşayan ve hayatından memnun olan bir adamdır. Hayatı boyunca kendi yolundan sapmamış ve bununla her zaman övünmüştür.
Han Seung Joo ise zengin bir ailenin kızı, bir moda tasarımcısıdır. Babasının bitmek bilmeyen isteklerinden ve sürekli hayatına karışmasından sıkılmıştır. Özgür ruhu sayesinde tüm bunlara baş kaldırır ve hayatının iplerini eline alır.
Yong Nam Jin ve Han Seung Joo tanıştıklarında birbirlerinin hayatlarına da bir şekilde dahil olmuş olacaklar ve güzel bir uyum yakalayacaklar.


Feel Good To Die


Kanal: KBS2
Yayın Tarihi: 7 Kasım 2018
Oyuncular: Baek Jin Hee: Lee Roo Da
     Kang Ji Hwan :  Baek Jin Sang

Konusu: Baek Jin Song , Lee Roo Da’nın patronudur. Yalnız büyük bir sıkıntı vardır çünkü şirkette Lee Roo Da da dahil kimse patrondan hoşlanmamaktadır. Çünkü her zaman kendisinin haklı olduğunu düşünen inanılmaz kibirli bir adamdır.
14 Nisan akşamı Lee Roo Da rüyasında patronuna tır çarptığını görür. Sabah rüyanın şokuyla uyandığında, tekrar 14 Nisan sabahına uyandığını fark eder. Acaba rüyası gerçek mi olacaktır? Patronunu kurtarma şansı olacak mıdır? Peki ya sahiden kurtarmak istiyor mudur?



Top Star Yoo Baek


Kanal: tvN
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2018
Oyuncular: Kim Ji Suk : Yoo Baek
      Jeon So Min : Oh Kang Soo

Konusu: Yoo Baek eski bir idol grubu üyesidir, şimdi ise popüler bir şarkıcı ve oyuncudur. İnsanlara iyi görünmeye çalışmak gibi bir derdi yoktur, olduğu gibi davranır. Zaman zaman başına buyruktur. İşi konusunda başını belaya sokar ve herkesten uzaklaşmak için bir adada inzivaya çekilir. Adada küçük bir market işleten Oh Kang Soo ile tanışacaktır. Hayatında daha önce böyle bir kadınla tanışmadığını düşünecektir çünkü Oh Kang Soo çok sıcakkanlı, sürekli dalışlar yapan fiziksel olarak çok güçlü bir kadındır.


Clean With Passion For Now


Kanal: JTBC
Yayın Tarihi: 26 Kasım 2018
Oyuncular: Kim You Jung : Gil Oh Sol
    Yoon Gyun Sang - Jang Sun Kyul

Konusu:  Jang Sun Kyul kir fobisi olan bir temizlik şirketi yöneticisidir. İnsanlara temas etmekten bile hoşlanmaz. Gil Oh Sol ise zeki ve enerjisi yüksek bir kadındır ama Sun Kyul’un aksine pasaklı biridir. Hep yarı zamanlı işlerde çalışmıştır artık tam zamanlı bir işte çalışmak istiyordur. Jang Sun Kyul ile tanışır ve ona korkularıyla yüzleşmesinde yardım eder. Çok geçmeden Sun Kyul kendini bu pasaklı kadına kaptırmış bulacaktır.


Boyfriend


Kanal: tvN
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2018
Oyuncular: Song Hye Kyo : Cha Soo Hyun
Park Bo Gum : Kim Jin Hyuk

Kuşkusuz 2018’in en iddialı yapımlarından biri olacak, herkes gibi ben de sabırsızlıkla bu diziyi bekliyorum.
Konusu: Dizi kaderin yollarını kesiştirdiği bir kadın ve bir erkeği konu alıyor. Cha Soo Hyun politika ile uğraşan varlıklı bir ailenin kızıdır. Ailesinin baskısıyla zengin bir adamla evlenmiş ve mutsuz bir evliliğin sonucunda boşanmıştır. Şimdi tekrar mutluluğun peşindedir.
Kim Jin Hyuk ise şimdiye kadar hep sıradan işlerde çalışmış anı yaşayan bir gençtir. Çok geçmeden Cha Soo Hyun ile tanışacak ve enerjisiyle genç kadının peşinde olduğu mutluluğun kapılarını aralayacaktır.

Şimdiden iyi seyirler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder